Uusi kananen ja meikkaava emakko

Yleisön pyynnöstä kanapostaus :D (niin hauskaa että joku jaksaa näitä sepustuksiani lukea!)


Yksi alkuperäisistä kanoistani Lotta, kuoli kesän lopussa ihan vaan vanhuuttaan. Sen myötä aloin etsiä uutta Hämäläistä maatiaiskanaa pieneen parveeni..kaksikin olisin ottanut, mutta niitä ei löydy ihan joka kiven takaa joten olin tyytyväinen yhteenkin ja miten hauska kanan sainkin :)



Helmi ja Taneli
Muut kanojani ei ole kasvattajalla ns. kesytetty joten ne väistävät kun tulen tarhaan, eivätkä tule kosketusetäisyydelle, ellei kädessäni ole esim. kastematoa ;) Mutta Helmi (tämä uusi kanani)on selvästikin edellisessä kesäkodissaan tottunut läheiseen kontaktiin ihmisten kanssa :D

Helmi juoksee pihan poikki kauheaa vauhtia jos näkee mun kulkevan jossain kantaen käsissäni mitä tahansa.."onks toi ruokaa??" Possuillekaan en pääse enää viemään rauhassa ruokaa kun Helmi ryntää varpaitteni yli paikalle ja sitä myöten näemmä muutkin kanat..eli mulla on välillä sellainen kolmen kanan ja yhden kukon jono perässäni.. tulee vähän Madagasgarin vakoojapingviinit mieleen ;)





Kinkku meikkaa

Huomansinpa tässä että emakkoni Kinkku on kasvanut isoksi tytöksi, koska se on aloittanut meikkaamaan. Ohessa kuva silmien kajaalista ;)
 Vertailun vuoksi kuva myös Potkasta joka on miehiseen tapaan enemmän kiinnostunut syömisestä kuin kaunistautumisesta ;)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari